deutsch  |  english  |  nederlands
background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background background
wij bellen u graag terugTOPwindows werkt samen met de Bootruitspecialist!

Sinds Januari 2015 is de samenwerking met de bootruitspecialist in Nieuwegein versterkt.
Meer en meer komen vragen bij TOPwindows over gebogen bootramen/scheepsramen die niet altijd gemaakt kunnen worden van gehard glas. Het is dus ook een prachtige aanvulling dat we vanaf 2015 bijna alle voorgebogen ruiten kunnen leveren van gehard glas tot aan plexiglas. Hierdoor wordt het programma uitgebreid met gebogen windschermen, dakluiken, gebogen dakluiken, sterk voorgebogen zeilbootramen, instapluiken etc...
Voor meer informatie kunt u terecht bij TOPwindows Folkert Roest of de Bootruitspecialist René Muller.
 
Hieronder kunt u een stukje info van de Bootruitspecialist lezen of kijk op www.bootruitspecialist.nl
 
Bootruit aan vervanging  toe ?
Bootruiten hebben niet het eeuwige leven en zijn na invloed van weer en wind op den duur aan vervanging toe. Het is vaak lastig of vaak niet meer mogelijk om deze ruiten via de reguliere weg  te bestellen. De Bootruitspecialist  heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van alle type ruiten van vlak, licht gebogen tot extreem gevormd.  Met onze 3D apparatuur zijn we in staat om bootruiten digitaal in te meten zodat de passing gegarandeerd is.  Wij leveren bootruiten, windschermen, dekluiken, schuifluiken, opdekruiten en portholes  van speedboot tot luxe jacht !
Wij bieden het totaalconcept
Wij leveren niet alleen ruiten maar de montage behoort ook tot de mogelijkheden zodat u alles onder één dak heeft. Wij leveren en monteren ruiten in Nederland  België  en Duitsland.
NIEUW !! DBS Hardcoated
99% van alle bootruiten worden vervaardigd uit gegoten acrylaten.  Het nadeel van acrylaat is dat het licht krasgevoelig is. Door de ruiten aan beide zijden te voorzien  van een hardcoating wordt het krassen tot een minimum beperkt.
Voor informatie kunt u bellen naar 030-8201124 of kijk op  www.bootruitspecialist.nl
 
 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan